Forum sojuszy należących w UNII
Administrator
Do wszelkich zmian upoważnieni są administratorzy forum którzy przy każdej zmianie podają jaka zmiana i punkt tej zmiany. Pozdrawiam leyto
Administrator
Proponuję przy każdym nicku wstawić tag sojuszu aby łatwiej się rozróżniać
Administrator
Uważam pomysł Bum bum za bardzo dobry, i wybaczcie, że bez przyzwolenia ale zastosowałem się do tej propozycji od razu.
Administrator
odnośnie loginu został on umieszczony w regulaminie forum
Administrator
oj tam, małe niedopatrzenie
Użytkownik
Wetne się Wam. Może powinno być tak, że administratorzy razem ( wszyscy ) przedyskutywują, czy pomysł jednego z administratorów powinien przejść. Żeby nie było tak, że każdy coś zmienia i powstanie chaos. Moim zdaniem powinny przechodzić te pomysł ( decyzje ), na które zgadzają się wszyscy administratorzy i ich zastępcy albo przynajmniej połowa. Inaczej, to trochę, jak oddawanie władzy i odrobinę suwerenności naszego sojuszu leyto. Albo razem albo wcale i będzie bezprawie.
Moderator
Denis nie bój się o chaos administratorzy to założyciele sojów a moderator to zastępca i jesteśmy poważni zanim coś zrobimy to najpierw podajemy temat po wypowiedzi dochodzimy do wspólnych wniosków i dopiero następuje zmiana trochę trzeba zaufać żeby żądać tego samego
Administrator
ale że, dennis pije do fuzji czy jak?
Administrator
[PIK]Senrix czytałem post denisa 5 razy i nawet ni jak w ząb między wierszami nic nie wyczytałem o fuzji . Chłopak chce po prostu również uczestniczyć w tworzeniu jak i aktywności i podsuwa pomysł
. Dla mnie sie to jak najbardziej liczy gdyż współpraca jest dla mnie najważniejsza
Administrator
ale nie zrozumiałem o co mu chodzi, jest chaos w poscie
Administrator
Denisowi chodziło o to iż każda zmiana w regulaminie, czy też innych sprawach w zasadach które zostaną przyjęte (zanim zostaną zmienione przez danego admina czy moderatora-powinny być przedyskutowane przez wszystkich admów jak i modów)
Tak brzmi to krótko i na temat
Administrator
aaa... teraz rozumiem...
kolega Dennis powinien się bardziej do polskiego przyłożyć
Użytkownik
Bez przesady Senrix, wszystko jest ładnie i dobrze napisane - "Moim zdaniem powinny przechodzić te pomysł ( decyzje ), na które zgadzają się wszyscy administratorzy i ich zastępcy albo przynajmniej połowa." - jak byk. Chociaż może na końcu powinno być: "połowa z nich" A tak poza tym to dokładnie tak, jak napisał leyto Dzięki leyto
Ostatnio edytowany przez [K B]Dennis (2010-12-02 17:24:13)